Εταιρεία

Εταιρεία
Α.Σ.Ε.Α Άρτας

Εταιρία

     

O Α.Σ.Ε.Α ( Αγροτικός Συνεταιρισμός Εκμετάλλευσης Ακτινιδίων ) με αριθμό μητρώου GR 0069/IV/ART ΕΛΛΑΣ , ιδρύθηκε το 1987 με 35 μέλη και  βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Αγίου Σπυρίδωνα Φιλοθέης Άρτας .
Το 1997 δημιουργήθηκε το συσκευαστήριο του συνεταιρισμού, με τις εγκαταστάσεις και τους εξοπλισμούς του . Όλα αυτά τα χρόνια ,σκοπός του συνεταιρισμού είναι η παραγωγή ποιοτικών ακτινιδίων που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών και των συνεταιριζομένων, σεβόμενοι το περιβάλλον και προσπαθώντας για αειφόρο ανάπτυξη. Ο συνεταιρισμός , χαρακτηρίζεται από υψηλής ποιότητας προϊόντα που  θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο.

Τα χαρακτηριστικά του εδάφους, το ιδανικό κλίμα της περιοχής, οι καλλιεργητικές φροντίδες και η συνεχής επιμόρφωση των παραγωγών μας, συντελούν στο να παραχθεί το εξαιρετικής ποιότητας ακτινίδιο Άρτας, δίνοντας μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

      Η έκταση που καλλιεργείται αυτή τη στιγμή και βρίσκεται σε παραγωγή είναι 560 στρέμματα ενώ έχουν φυτευτεί και θα βρίσκονται σε μελλοντική παραγωγή άλλα 230 στρέμματα.Το συσκευαστήριο καλύπτει έκταση 5.625 μ. , ενώ οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του που διαθέτουν 2.300 τ.μ. ψυκτικών χώρων , εγγυώνται τη σωστή συντήρηση των ακτινιδίων και εξασφαλίζουν την παροχή των προϊόντων μας για μεγάλο χρονικό διάστημα στους πελάτες μας. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σε συσκευασίες ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας. 
      Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων του συνεταιρισμού εξάγονται στις εξής χώρες : 
 Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Oυκρανία, Καναδά, Ιταλία, Ισπανία,Πορτογαλία,Αίγυπτο, Λίβανο, καθώς και στην Ινδία ,δημιουργώντας ένα δίκτυο πελατών που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προϊόν μας.

Ο Συνεταιρισμός μας εδώ και τρία χρόνια είναι πιστοποιημένος με ,GLOBAL GAP ,AGRO 2.1 και 2.2 . καθώς και με ISO 22000 , εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα σε όλα τα στάδια από την καλλιέργεια , την παραγωγή , τη διατήρηση εως τη συσκευασία και την παράδοση στον πελάτη μας.Παράλληλα είμαστε πιστοποίημενοι για βιολογικά προιόντα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας παράλληλα με το συμβατικό και βιολογικό ακτινίδιο καλυπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα των αναγκών της αγοράς.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία.

 

Στοιχεία Δημοσιότητας 2015

ISO GR

ISO EN

NSF Certification 1

NSF Certification 2

Εικονοθήκη

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 4 επισκέπτες και 0 μέλη.