Διακίνηση

Διακίνηση

Διακίνηση

Ο Συνεταιρισμός εμπορεύεται ετησίως 3000 τόνους ακτινίδια ποικιλίας Hayward, 100 τόνους ακτινίδια ποικιλίας Soreli ενώ από κτήματα που έχουν ήδη φυτευθεί και αναμένεται να μπουν σε παραγωγή στα επόμενα χρόνια θα αυξήσει τη δυναμικότητα του κατά 1000 τόνους.

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων του συνεταιρισμού εξάγεται στις εξής χώρες : Ρωσία, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ουκρανία, Καναδά, Ιταλία, Ισπανία,Κύπρο, Αίγυπτο, Συρία, Λίβανο, καθώς και στην Ινδία ,ενώ βρίσκεται σε συνεχή προσπάθεια ώστε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το δικτυό του, συμβάλλοντας στο να γίνει το ακτινίδιο της Άρτας γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο για την εξαιρετική του ποιότητα.Οι πελάτες μας δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προϊόν μας και η επιμονή μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση διασφαλίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και διάρκειας.

Ο Συνεταιρισμός μας εδώ και τρία χρόνια είναι πιστοποιημένος με AGRO 2.1 και 2.2 . καθώς και με ISO 9001 , ISO 22000 και HACCP, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα σε όλα τα στάδια από την καλλιέργεια , την παραγωγή , τη διατήρηση εως τη συσκευασία και την παράδοση στον πελάτη μας.

 

Εικονοθήκη

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 11 επισκέπτες και 0 μέλη.